Το ΊδρυμαΕκκλησιαστική ΣχολήΒιβλιοθήκηΖαγοροχώριαΕκθεσιακό κέντροΕιδήσειςMισθώσεις ΑκινήτωνeShop
Ειδήσεις

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΡΙΖΑΡΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Φιλοσοφία και Κινηματογράφος. Αφιέρωμα: Tεχνητή Nοημοσύνη

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Ριζαρείου Ιδρύματος με τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε, με αφορμή την προβολή της ταινίας του Fritz Lang - Metropolis, εκδήλωση του εργαστηρίου "Φιλοσοφία και Κινηματογράφος Αφιέρωμα στην Tεχνητή Nοημοσύνη", στην οποία συμμετείχε ως ομιλητής ο κ. Χρήστος Β. Μασσαλάς τ.Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και μέλος του Πολυμελούς Συμβουλίου της Ρ.Ε.Σ.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ

Στο πλαίσιο της πράξης και για το 2ο υποέργο "Δημιουργία προστιθέμενης αξίας στην πράξη" που υλοποιείται με αυτεπιστασία η Ριζάρειος Εκκλησιαστική Σχολή ανακοινώνει τον προσωρινό πίνακα επιτυχόντων βάσει της από 31.03.2023 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή συνεργατών (Απόφαση αρ.πρωτ.194/65).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Εξετάσεις για την εισαγωγή μαθητών/τριων στη Α' τάξη της Ρ.Ε.Σ για το Σχολικό έτος 2023-24

Σας ενημερώνουμε ότι οι εξετάσεις για την εισαγωγή των μαθητών/τριων στην Α' τάξη του ΓΕ.Ε.Λ της Ριζαρείου Σχολής για το σχολικό έτος 2023-2024 θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 στο 4ο Γενικό Λύκειο Χαλανδρίου.

Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 45 και Λευκάδος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6724120